Onze werkwijze

 

Wij werken volgens een zorgvuldig opgesteld behandelplan en met de meest moderne apparatuur, materialen en technieken. Hierdoor is het mogelijk uw tanden en kiezen duurzaam en op esthetische wijze te herstellen. Zo kunnen we uw mondgezondheid optimaliseren.

 

Mondhygiëne

Voorkomen is beter dan genezen. Iedereen heeft baat bij een grondige gebitsreiniging en goede voorlichting door een professional. Hoe vaak een gebitsreiniging moet plaatsvinden varieert per persoon en zal in overleg met u worden bepaald. In onze praktijk houden de mondhygiëniste en de preventiemedewerksters zich bezig met de conditie van het tandvlees en het kaakbot. Deze vormen het fundament van uw gebit. De periodieke controles door de tandarts combineren we bij voorkeur met uw bezoek aan de mondhygiëniste.

 

Na- en bijscholing

Wij houden onze medewerkers op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen door intensieve na- en bijscholing. Ook houden we ons ten alle tijden aan de door de overheid opgestelde richtlijnen op het gebied van hygiëne. Op deze manier kunnen we de allerbeste zorg voor uw gebit waarborgen.