Nieuwe patiënt?

 

Hartelijk dank dat u heeft gekozen voor onze praktijk. Ons doel is om u te helpen een optimale mondgezondheid te bereiken en te behouden. 

 

In kaart brengen

Bij onze kennismaking verzamelen wij de noodzakelijke gegevens om uw huidige mondconditie in kaart te brengen en uw wensen te bespreken. Tijdens dit eerste bezoek zal onze aandacht uitgaan naar twee hoofdzaken: uw algemene gezondheid en uiteraard uw mondgezondheid. 

 

Om uw mondgezondheid goed in kaart te brengen zal het tijdens het consult waarschijnlijk nodig zijn om enkele röntgenfoto's te maken. Een goede totaaldiagnose is meestal te bereiken door middel van twee kleine foto's en een grote overzichtsfoto. De twee kleine foto's zijn bedoeld om goed de aansluiting van vullingen te beoordelen en 'verborgen' gaatjes op te sporen. De overzichtsfoto is bedoeld om in één keer het totaalbeeld te krijgen van eventueel aanwezige (chronische, pijnloze) ontstekingen, abcessen en fracturen.

 

Door de röntgenfoto's krijgen we een goed overzicht wat er in het verleden met uw gebit gebeurd is. We beoordelen de oudere vullingen en bepalen welke aan vervanging toe zijn. Zo bieden wij u optimale kwaliteit en komt u in de toekomst minder snel voor vervelende of zelfs pijnlijke verrassingen te staan.